Behandeling
Reiki behandeling PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag, 01 mei 2009 11:58

Een Reiki behandeling leidt tot diepe ontspanning, ze heft energieblokkades op, ze ontgift, ze voert helende levensenergie aan en verhoogt het trillingsniveau van het lichaam doordat ze er extra levensenergie aan verstrekt.

Deze processen werken voortdurend samen. Door de ontspanning, en het loslaten van blokkades op lichamelijk en emotioneel niveau kan de levensenergie weer vrij stromen.

U hoeft zich tijdens een behandeling nooit van kleding te ontdoen! Een behandeling duurt ongeveer drie kwartier maar er wordt altijd een afspraak van een uur gemaakt omdat tijdens de behandeling vaak emoties naar boven komen waar de behandelde dan ook de ruimte voor heeft.
Ook dat is een deel van het loslaten.

Tijdens een behandeling worden de handen op verschillende posities van het lichaam gelegd .
De behandelaar voelt vaak zelf waar de energie het meeste nodig is door een tintelende, prikkelende of andere ervaring in de handen.

Reiki is dus geen geneeswijze zoals wij die volgens de reguliere methode kennen. Wel is mijn ervaring dat het, aangezien het op het emotionele vlak zoveel positieve veranderingen teweeg brengt, er ook een lichamelijke verbetering plaats vindt.

Dit is logisch want als je geestelijke beperkingen (blokkades) opheft dan zal het lichaam hier ook positief op reageren. Dit is de kracht van de geest.

Dat betekent in de praktijk dat je echter nooit de pretentie mag hebben bv. ernstig zieke mensen te kunnen genezen. Deze horen thuis bij de reguliere geneeskunde. Reiki kan echter wel ondersteuning bij de behandeling geven.

Wenst U een behandeling, dan kunt U zich hier aanmelden. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met U opnemen om een afspraak te maken.

De kosten voor een behandeling bedragen € 45,-


Heeft U nog vragen, dan kunt U tijdens werkdagen telefonisch kontakt opnemen.

Een E-mail bericht sturen kan natuurlijk ook altijd.

Laatst aangepast op zondag, 13 november 2016 13:09